>> home >> over ons >> Louis Brackel >> klanten over Louis Brackel

Klanten over Louis Brackel

Co-Efficiënt Management Consulting heeft ons zeer resultaatgericht en met verstand van zaken ondersteund bij ons winstverbeteringsproject. Zij is in staat geweest de opgeleverde inzichten concreet te vertalen naar de behoeften en mogelijkheden van onze organisatie.
M.G. Trampe, Algemeen Directeur Canon Nederland

De inzet van Co- Efficiënt Management Consulting heeft het mogelijk gemaakt meer zicht te krijgen op de wijze waarop Rijkswaterstaat bestuurd wordt en op de daarmee samenhangende verbetermogelijkheden. Zij functioneert met een oog voor de mens en de organisatiecultuur.
Drs. D.J. de Bruijn Directeur Bedrijfsvoering Rijkswaterstaat Directie Zuid Holland

Het werken met Co- Efficiënt was voor Planet Media Group als het werken met een geoliede machine. Mensen die meteen ingezet konden worden en met name op het interpersoonlijke vlak een verrijking voor Planet Media Group vormden. Door hun bredere kijk op finance heeft Co- Efficiënt een waardevolle bijdrage geleverd in de verdere professionalisering van de finance kolom.
Drs. P. van Giersbergen Manager Control Planet Media Group, dochter van KPN

Louis Brackel is een gedreven adviseur, die op het complexe terrein van finance en control snel concrete resultaten weet te bereiken. Door zijn open en vriendelijke houding weet hij mensen in de organisatie te motiveren en is hij in staat projecten op gang te brengen of zonodig vlot te trekken
Drs. A vd Akker, Concerncontroller Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA)

Co-Efficiënt Management Consulting heeft de Dienst Landelijk Gebied van het Ministerie van Landbouw Natuurbeheer en Visserij op prettige en effectieve wijze geholpen in het in het interne verzelfstandigingtraject van DLG. Met een goede balans tussen inhoud en proces heeft de bijdrage van Co-Efficiënt DLG geholpen om langs een aantal meer en minder voor de hand liggende valkuilen te stappen, waardoor de agentschapvorming van DLG tijdig en met succes is afgerond.
Ing. H.R. Kuipers CPC, Hoofd Planning & Control Dienst Landelijk Gebied

Co-Efficiënt Management Consulting heeft door haar persoonlijke en oplossingsgerichte houding de complexe verrekening, van de kosten van het Zerobaseproject, tussen Economische Zaken en Nozema Services tot een goed einde gebracht. In dit proces heeft zij onderlinge verschillen van mening tussen partijen weten op te lossen.
J. ten Hove RC, Financieel directeur Nozema Services N.V.

Er zijn honderden adviesbureaus op de markt, die elk voor zich proberen zich van de anderen te onderscheiden. Co-Efficient slaagt daarin op een positieve, vernieuwende manier.
P. Rosenkrantz, directeur Directie Mobiele Diensten de beheerorganisatie van C2000


"You’ll never achieve success
unless you like what you are doing"