>> home >> over ons >> Louise Kemps

Louise Kemps (1963)
Contact

Kernwoorden

Huidige professionele activiteiten

Ik coach werkende mensen in de ontwikkeling van hun persoonlijke stijl. Zodat de kracht van ieder mens optimaal tot zijn recht komt. Persoonlijk functioneren, samenwerking binnen een management team, omgaan met druk, angsten en onzekerheid, hanteren van conflicten, effectief communiceren, motiveren van het eigen team, carrièrekeuzes en balans privé/werk zijn aspecten die hierbij aan de orde kunnen komen. Ieder mens brengt de vraag én het potentieel om die vraag op zijn of haar unieke wijze aan te pakken en te ontwikkelen. Mogelijke barrières worden geslecht. Plannen en ideeën komen tot leven en worden omgezet in daadwerkelijke actie. Als co-active coach faciliteer en stimuleer ik dat proces. Ik stel vragen, confronteer, daag uit, hou de focus, vergroot de mogelijkheden, signaleer de kracht en juich toe!

Daarnaast train ik teams op het gebied van leiderschap, coaching vaardigheden, presentatietechnieken, samenwerking en communicatie. En ik ben co-coach in de begeleiding van teams die vast zitten in conflicten of in non-communicatie.

En tot slot ben ik certification coach voor co-active coaches die het certificeringprogramma doorlopen.

Ik coach zowel in het Nederlands als in het Engels.

CV

Ik ben afgestudeerd als leraar in 1986. Tijdens m’n opleiding vijf jaar gewerkt als management assistant in een handelsonderneming. Kort voor de klas gestaan op een scholengemeenschap en vervolgens volgde ik mijn hart: het bedrijfsleven in. Na m’n afstuderen meteen door met een marketingopleiding (Heao) en cum laude afgestudeerd in 1990. Tijdens die studie gewerkt bij een reclamebureau en als consultant bij een marketing adviesbureau. Daarna in diverse internationale marketing- en sales managementfuncties gewerkt bij Kimberly-Clark. Bijzonder intensief en leerzaam was de tijd als interim manager tijdens de fusie tussen Kimberly-Clark en Scott Page. Als hoofd van de afdeling marketing, training en database management bij marktleider Intersafe-Groeneveld heb ik leiding mogen geven aan het veranderingsproces van een intern en productgerichte degelijke cultuur naar een klantgerichte, dynamische en innovatieve onderneming. De periode daarna heb ik meer gezocht naar balans tussen werk en gezin, tussen ‘zijn’ en ‘doen’. In die periode heb ik mezelf professioneel ontwikkeld als coach en heb ik mijn praktijk opgezet. Ik werk nu samen met geïnspireerde coach- en training-collega’s die ook allemaal ‘met de voeten in de modder’ hebben gestaan in de praktijk van alledag in organisaties.

Wat drijft mij?

Vroegere werkgevers:

Kimberly-Clark

Kimberly-Clark

Intersafe Groeneveld

Intersafe Groeneveld

De Ruijter International b.v.

De Ruijter International b.v.

Click Communicatie

Click Communicatie

Opleidingen

Buiten werk en opleiding

Actief in het Dutch Chapter van de International Coach Federation (ICF) en voor de Dutch Co-Active Community waar ik teleclasses verzorg. (zie www.coactivenetwork.com bij Geographic Communities) Publicatie van een boek over de schoenindustrie in Nederland, docent marketing voor schoenfabrikanten (TNO Waalwijk), docent op deeltijdopleiding Public Relations, mede-oprichter en voorzitter van de Stichting Vrienden Zeister Schoolvereeniging (ZSV), initiator en (mede)redacteur van ‘De school voor je toekomst’: een boek over 75 jaar ZSV.

Privé

Ik ben in 1963 in Waalwijk geboren en woon al meer dan 20 jaar in Zeist. Ik hou van warm weer, van reizen, dingen ontdekken met de kinderen, lekker eten met vrienden, een goede film en een goed boek – en daar een goed gesprek over. Heb grote interesse in de tweede wereldoorlog en in familieverhoudingen en heb nog steeds een schoenentic. Verder hou ik van fietsen, fitness en golf. En van heel hard lachen!

 


"The greatest glory in living lies not in never falling,
but in rising every time we fall."

– Nelson Mandela