>> home >> over ons >> Philippine Linn

Philippine Linn (1966)

Kernwoorden

Huidige professionele activiteiten

Persoonlijke drijfveren

Philippine is een groot voorstander van een meer menselijke en open communicatie op het werk. Zij is ervan overtuigd dat het coachen van individuen en teams in organisaties daartoe een bijdrage levert en een efficiëntere en bovendien zinvollere manier van werken teweeg kan brengen. Om die reden coacht zij graag mensen in een ondernemend klimaat, zowel in het Engels als in het Nederlands.
Met haar positieve en energieke uitstraling nodigt zij haar klanten uit een moedig, kleurrijk en succesvol leven te creëren en een betekenisvolle rol te spelen in hun omgeving.

CV

Opleiding & werk
Philippine studeerde in 1991 af in de  Italiaanse Taal- en Letterkunde aan de RU Leiden met als bijvak PR & Voorlichting aan de RU Utrecht. Zij werkte zes jaar voor Unilever op het gebied van communicatie en management developmen o.a. als Corporate Communications Manager  en later als zelfstandig communicatie adviseur. Tijdens haar verblijf in Frankrijk en Engeland (1997 - 2003) heeft zij haar communicatie-adviesbureau voortgezet en diverse internationale projecten gedaan.
In 2002 is zij haar opleiding tot Co-active coach in Londen, UK gestart en na haar verhuizing naar Tsjechië heeft zij haar certificering behaald in 2005.  In Praag heeft zij een internationaal georiënteerde coaching praktijk en trainingsbureau  opgezet. Philippine is licentie-houder van The Coaches Training Institute geworden en heeft Co-active Coaching als een van de eerste coach trainingen naar Tsjechie gebracht.
Sinds haar terugkomst in Nederland, in 2006, heeft Philippine haar coachings-praktijk voortgezet en adviseert zij Schouten & Nelissen op het gebied van de communicatie rond de opleiding tot Co-active Coach.
Daarnaast verzorgt zij voor diverse klanten coaching demonstraties, “tailor-made” coach trainingen en team coaching sessies.

Privé

Philippine houdt van verandering en nieuwigheid en heeft sinds haar jeugd in Bilthoven dan ook in vele verschillende landen gewoond en spreekt daardoor vloeiend Engels, Frans, Italiaans en Duits. Zij noemt zichzelf een Europeaan in hart en nieren. Na haar omzwervingen is zij na tien jaar met man, drie kinderen en een hond terug gekomen en weer in Bilthoven gaan wonen.
In haar vrije tijd leest zij boeken over zelfontwikkeling en spiritualiteit, doet zij aan yoga, kookt graag en ze houdt van wandelen en joggen in de bossen.


"Do not go where the path may lead, go instead where
there is no path and leave a trail"

–Ralph Waldo Emerson