>> home >> over ons >> Josee Kanne

Josee Kanne (1964)

Kernwoorden

Huidige professionele activiteiten

Ik begeleid met veel inspiratie, lef en duidelijkheid senior managers en management teams om bewust, gestructureerd en blijvend capaciteiten te vergroten.

CV

Na mijn studie CommerciŽle Economie aan de HEAO te Haarlem en het behalen van mijn EF course Certificate Spaans in Barcelona, ben ik in 1985 vertrokken naar Spanje. Bij The Global Group of Companies heb ik in diverse internationale sales- en managementfuncties gewerkt . In deze periode heb ik teams gerecruteerd, getraind en aangestuurd. Een bijzonder leerzame tijd bij een innovatief bedrijf. Na 7 jaar reizen en een basis in Spanje werd het tijd om verder te ontwikkelen en na een opleiding International Journalism aan de City University of London, vond ik bij het Belgische MBC (Media Business Center) een perfecte mogelijkheid om mijn opleiding en ervaring te combineren. In mijn functie als verantwoordelijke voor HR, stuurde ik 30 teams werelwijd aan. Als lid van het senior management, zowel nationaal als internationaal, heb ik een enorme ervaring in het leiden en aansturen van teams, strategisch plannen, training geven, mentoring en managen van mensen. Met deze ervaring begrijp ik de uitdagingen waar leiders voor staan.
Momenteel ben ik zelfstandig werkzaam als coach en trainer. Ik bied executive coaching, career management, team coaching en leiderschapsontwikkeling.
Mijn internationale bedrijfservaring en het werken met- en in verschillende culturen heeft er voor gezorgd dat ik mensen zeer open en ruimdenkend heb leren te benaderen, en creatief kan zijn in het stimuleren van nieuwe ontwikkelingen van executives.

Opleidingen

Privé

Ik ben in 1964 in Utrecht geboren. Na 15 jaar in verschillende landen gewoond en gewerkt te hebben, woon ik nu met mijn man en zoon in Zeist. Het reizen zit me in het bloed, dus veel op reis, nieuwe plekken ontdekken. Een bourgondisch leven.... heerlijk eten met vrienden, goed glas wijn en veel plezier. Ik ben gek op muziek, ga regelmatig naar concerten. Ik hou van films en boeken en ben zeer geÔnteresseerd in- en betrokken bij alles wat met Afrika te maken heeft.


"As we are liberated from our own fears, our presence automatically liberates others."
– Marianne Williamson