>> home >> training >> opzet trainingen

Opzet trainingen

Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt voor uw bedrijf of organisatie. Cases, rollenspellen en oefenmateriaal komt uit uw eigen praktijk van iedere dag. Samen met u bereiden we de trainingen goed voor. Kennis en vaardigheden zijn mooi. Die komen in de trainingen ook ruimschoots aan bod. Maar resultaat door effectief gedrag is waar het om draait. De Lifo® methodiek is daarom in de meeste trainingen een belangrijk onderdeel.

Lifo® materialen

U ontvangt van ons een voorstel dat gebaseerd is op informatie die wij van u ontvangen over uw organisatie, de mensen en eventueel de klanten. Bij een Lifo training ontvangt u van ons altijd:

Daarnaast kunt u per deelnemer kiezen voor een:

Gedragsveranderingen verankeren

Tijdens en na de trainingen ervaren de deelnemers de verschillen in gedrag. En de effecten van deze verschillen. Hierdoor vindt een verdieping van het leereffect plaats. Na afloop van iedere training is er nieuwe kennis, zijn er nieuwe en/of verbeterde vaardigheden en ontstaat nieuw gedrag. Om dit nieuwe, effectieve gedrag blijvend te verankeren is het raadzaam om deelnemers individueel te begeleiden (via een coachingtraject zie Co-Active Coaching) en/of periodiek een opfris training in te zetten. Tijdens een dergelijke training worden ervaringen geëvalueerd, valkuilen besproken en persoonlijke doelstellingen bijgesteld.

Meer informatie?

Neem contact op met Louise Kemps
06 - 52 313 474"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."
- Nelson Mandela